tisdag, maj 30, 2006

TS-middag på fredag - hemma hos Bjurhed


Kom som du är, gammal eller ung, ful eller fin, snuskig eller fresh. Mätt och full och sen går vi ut. 6-sliret passar bra. Fördrink på Bjurheds balkåny så medtag paraply vid risigt väder. B, förbereder du gunnar?

torsdag, maj 25, 2006

Kassör under attack

Det har från flera håll framkommit kritik mot kassörens luddiga / obefintliga bokföring och redovisning. Kassören ställer, enligt god TS-praxis, sin plats till förfogande och posten kommer att utlysas vid nästa årsmöte. Votering kommer att avgöra hurvida kassören kan få fortsatt förtroende. Tills vidare får föreningen hålla till godo med följande ekonomiska redovisning:

500/månad * 19 månader (oktober 2004-april 2006) = 9,500
9,500 * 6 personer = 57,000 riksdaler

57,000
- 700 (levde över tillgångarna i Karibien)
- 16,836 (flygbiljetter till Spanien)
- 7,500 (fickpengar Spanien, 1500*5)
- 1,500 (hyra hus Spanien)
- 1,800 (Ullis del Spanien)
+ 258 (ränta)
___________

28,922 (saldo 060525)

tisdag, maj 23, 2006

Listan

MiddagAktivitet
MariaUllis
AndreaMaria
KalkUP
UPAndrea
KejtAnki

fredag, maj 19, 2006

Fredagen?

Ok, Bjurhed, Andrea, Kejt kan garanterat på fredagen.
Anki och Kalk kan antagligen också då men föredrar måndagen.

Är detta korrekt uppfattat? För egen del skulle jag också rösta på fredagen. UF har svårt att planera in och hon kan inte då men föreslog att vi skulle köra i alla fall. Vi får väl se till att ha efterföljande middag kort därpå helt enkelt.

Du är slut vaktis - SLUT!

Måste tyvärr berätta att min karriär som ambulerande kaffekokare/vaktis verkar vara över - åtminstone för den här gången. Espressomaskinen har gått sönder och i morse såg jag att den var försvunnen från köket - utan att jag ens fått chansen att meka lite med den. Man kan ju vara ganska säker på att jag nog skulle ha listat ut vilken packning eller koppling det var som felade och kunnat åtgärda felet, men nu blev det som det blev.

tisdag, maj 16, 2006

Kolla minen...

Antar att ni sett den här men hans min är så underbar:

En förvånad taxichaufför blev intevjuad som expert på digital musikförsäljning i direktsändning av brittiska BBC. Chauffören, som i brådskan förväxlades med den riktiga experten, Guy Kewney, sa ungefär: "God dag yxskaft".

TS-middag fre den 2:a eller mån den 5:e?

Det är min tur att fixa middag. Tror jag... sen Kejt deletade listan har inget varit sig likt. Var det UF som hade ansvar för den nu(kan nästa höra hur hon i falsett börjar berätta att hon inte kunde öppna filen)?

Hur som helst så föreslår jag två olika datum, kanske inte helt simpla för aktivitet men dock för middag. Samt att man är ledig dagen efter och lärarkåren är säkert även lediga på måndag.

Ok, vote for date!

måndag, maj 15, 2006

Sideboardet

I 1-tiden i natt rasade sidebordet ned från väggen och pajade totalt.

onsdag, maj 10, 2006

Bejbs i Spejn







The mother of all kändisspottingar

Håll i er nu, för igår gick jag på en riktig guldgruva. På väg ut på en sväng förbi Djurgården på väg hem passerade jag Dramaten och såg då till min oförställda förtjusning Mikael Persbrandt komma gående från en enormt stor svart SUV-liknande sak på väg in mot teatern. Mkt nöjd över detta går jag vidare och blir om möjligt ännu nöjdare när jag går förbi bilen och då konstaterar att i den sitter Sanna vid ratten och väntar. Babyn syntes dock inte till. Ev. satt den i barnstol i baksätet.

tisdag, maj 09, 2006

TS mest opopulära medlem?

Det kan vara jag? Typ alla aktiviteter jag föreslår dissar ni - kultur som sprit... Jag fattar ingenting! Nu gör jag ett sista försök och är ute i lite bättre tid, after work på fredag??

torsdag, maj 04, 2006

Fredagsdrink?

Jag förstår att de flesta av er känner för en vit vecka nu, men jag som var lite måttligare in Spain tänkte mig en drink i morgon fredag. Hotellet på Luntmakargatan som Anki pratade om, kommer inte ihåg vad det heter (men det kanske någon annan gör), har jag hittat rätt med länken?. ca 19.00

tisdag, maj 02, 2006

don't give up your day job






Se vilka fina bilder jag tagit... Fotografi är knappast en alternativ karriär för mig

har inboxen grott igen?

Mailade ett svar om teater i kväll men det kom inte fram till Kejt, så jag lägger in det nedan också:

inte ens löften om öl funkar nu när man är så slutsupen efter helgen:) Fick frågan på vårt lunchmöte idag vad vi ätit i Spejn. Med stolthet i rösten kunde jag då svara "salt- och vinäger chips och pistagenötter".

måndag, maj 01, 2006

Ni ska ha stort tack för alla härliga skratt!