tisdag, juni 27, 2006

Middagssällskap2

Ja, som sagt, på fredag är ni välkomna från 17 och framåt. Match och snacks och dryck (det är ju lill-tisdag, inte sant?) till att börja med och sedan blir det middag mellan matcherna. Ta med ett glatt humör och ev. matchtröja, finns att köpa på e-bay.

Middagssällskap

Mitt tillfälliga singelliv började ganska så oväntat. Det visade sig bli en middag med man och barn i alla fall... Ännu mer oväntat var att detta skedde hemma hos Bjurhed. Även Kejt var med.

Vi käkade i alla fall en helt ljuvlig sallad som UP svängde ihop lite snabbt och till detta ett svalt rosévin(inga mängder då det ännu inte var tisdag). Vid halv 12-sliret ringde jag en taxi då jag drabbats av hybris på morgonen och i tron om att jag var en moderätt singtel råkat sätta på mig lite för höga klackar. Den slitna tvåbarnsmamman fick helt enkelt konstatera att hon får skavsår av pumps och kommer fortsättningsvis att använda ett par skinnfärgade foträtta Ecco. Med en helt slät och mjuk sula. En stadig men följsam hälkappa. Ljusbruna skosnören.

Intressant:
Taxintelefonsvararen frågade om jag skulle åka til UP:s adress(alltså rätt adress). Jag har alltid trott att den ger förslag på den adress som man beställde taxi till sist men det visade sig alltså att den har någon form av GPRS(..?)

fredag, juni 23, 2006

Det är verkligen dålig fart....

... här på bloggen! Pepp-bild inför lördagsmatchen och ha en trevlig midsommar (för i dag är ni väl alla inne och kollar bloggen?! ; )

fredag, juni 16, 2006

Sommarlov

Har legat i soffan och segat exakt hela dagen. Kanske slöseri med ledig fin dag men jag har trivts alldeles utmärkt. Börjar bli lite hungrig så det kan hända att jag måste sticka näsan utanför dörren och gå på affären... känns lite arbetsamt... Vad gör ni då?

torsdag, juni 15, 2006

Vad är det med er?

Varför är det ingen som skriver nåt??? Vad har ni för anledning att skita i det egentligen?

I morgon ska jag på Grönan m I & H, Jennie och hennes småungar. Stället öppnar kl 12.00. Kl 14:00 har vi samling på kontoret för att ta oss ut i skärgården på somarfest. Blir en liten skön utmaning att se hur logistiken ska funka där.

Sverige - Paraguay 2-1

måndag, juni 05, 2006

Är Anki förklaringen?

Ser Anki genom gallret där inne. Bjurhed, var det anledningen till att du tog med så mycket av gallret?

lördag, juni 03, 2006

Du ska ha tack!

Stort tack Maria! Mycket god mat och trevligt. Synd bara att jag mår så konstigt i dag...

torsdag, juni 01, 2006

dissad av coolhetsministern - igen

Så här säger Virtanen på sin blog:
"Att vara barnlös singel och inte orka städa sitt hem är...proppmätt. Så proppmätt är det inte ok att vara."

I beg to differ. Jag är så jävla proppmätt att jag inte orkar äta en enda dammråtta till.