torsdag, augusti 31, 2006

Längtar, längtar, längtar fredag!

I dag har köpt en kikare! Det stod på måste-saker-att-ta-med-till-Kenya-listan i Lonely Planet... Hade du med kikare till Afrika ANdrea? Känner mig som en sucker som lyder alla råd, men den är rätt kul, har fösökt att spionera lite på grannarna... inga spännande sightings än, jag kanske har tråkiga grannar.

tisdag, augusti 22, 2006

Tips på musik?

Var inne på sats.se för att kolla ett schema. På sidan där man presenterar odenplans anläggning visar det sig att UP och jag med och visar lite övningar. Inget särskilt med det.

Kul med TS-middag på fredag. Aktiviteten som jag är ansvarig för är att vi ska leka ett litet spår ur Metropol. Dvs inte säga Ja, NEJ eller KANSKE(det tredje alternativet är jag osäkert på, kommer nån ihåg?) på en timme under kvällen. Sen kan vi leka den där leken HER, DER EVERYVER, som jag lekte med den finska lekguiden på min senaste charter(obs, gjorde inget rookiemisstag...)

Jag behöver ny musik, är det någon som har ett tips?

måndag, augusti 21, 2006

Min fryntliga brorson


Anki kunde också den 1:a = TSmiddag alltså.... Hoppas strandbryggan alt. innergården var trevliga. Öset var soligt och fint i lördags men nu är det lite mulet... Vad gör man här när alla jobbar - kom gärna med förslag!

fredag, augusti 18, 2006

Efter jobbet?

Några som är sugna på att ses på en aw efter jobbet i denna härliga augustivärme? Även ni som inte jobbar kanske skulle ha lust att ta en drink! Strandbryggan ska vara bra har jag hört... Hur blir det med TS-dag förresten, är det den 1/9 som gäller? Måste veta om jag kan vara barnvakt den 26:e eller ej!

onsdag, augusti 16, 2006

TS-cashen; episod 643

Någon måste överta cashen när jag åker!! Jag kommer att ha svårt att komma åt mitt konto utomlands (erkänner att det här med certifikat som ska laddas ned inte är optimalt i alla lägen) + att det är bara 5 stående överföringar till kontot, vem överför inte? Jag kan inte se det så det vore bra om boven kan erkänna självmant så vi slipper dra in privatdeckare och på sikt kanske hyra in Hells Angels för att få pengarna....

tisdag, augusti 15, 2006

TS-middag; episod 312

Nu måste vi få ändan ur och bestämma datum! Då jag inte var med från början så börjar jag om nu. Jag kan alla datum och vill beställa biljett till Öset, så det vore snällt om alla kan svara ASAP!!!


Fredag 1/9
Lördag 2/9
Fredag 8/9
Lördag 9/9
Fredag 15/9

fredag, augusti 11, 2006

Mamma Mia

Torsdag den 21/9 - 450 kr per biljett på parkett (ord. 565). Någon intresserad?

tisdag, augusti 08, 2006

TS-middag

Välkomna tillbaka till sensommaren. Tänkte föreslå TS-middag innan alla drar, antingen typ 20 aug eller 28 aug(en lördag om jag är fel ute i datumen)

Vet inte vem som har middag men har för mig att jag lade upp schemat här så gå in och leta den som känner att den kan vara den skyldige. Just nu funkar bägge datumen för mig, skriv hur det funkar för er.