tisdag, januari 23, 2007

faster

Hej allihopa!

nu var det ju lange sen jag bloggade, sa jag ville bara komma med ett kort inlagg och beratta att jag blev faster igar! Min bror och A. fick en son som troligen ska heta Axel. Han var en rejal knul som vagde over 5 kg och var over 50 cm lang (inte 5000 cm som jag forst skrev till Maria...) och allt verkar ha gatt bra och M. verkar mkt glad. harligt!

Annars ar det bra har i NYC. Kallare vader nu och det ar skont med lite vinter faktiskt. Har borjat springa i Central Park pa morgnarna och det ar sa klart superjobbigt, men skont nar det ar gjort och det kanns ju som att man maste utnyttja parken nar det ligger sa nara. ska nog kopa kort pa ett gym snart ocksa, sa sen kanske det blir lite ordning igen. ingen personlig tranare annu, men min nye vän (var tvungen att fixa ett "ä" där sa att det inte ser ut som att jag kopt en ny bil...) är lite av en slavdrivare, sa han duger bra sa lange.

Sa har sag det ut nar jag firade nyar:






lördag, januari 20, 2007

This Life

Jag har last att man spelat in ett jubileumsavsnitt av This Life, 10 ar senare. Ni som ar hemma kan val halla koll pa tv-tablan, detta far inte missas! Den rodhariga har dott sa dom traffas for hans begravning.

tisdag, januari 09, 2007

Regina

Kalk fick en skiva av en mamma, en skiva(?) hon i sin tur spelade för mig och som är så grymt bra. Jag lyckades (efter det gamla vanliga strulet och tjorvet när systemutvecklaren ska försöka sig på nån simpel aktivitet på datorn) igår köpa den på Itunes. Dessutom kunde jag slutligen även föra över den på ipoden(!).

Hur som helst den rekommenderas verkligen, heder till mamman i klassen. Jag har ju lyckats nosa upp att hon ska spela på chinateatern den 4:e mars, Kalks födelsedag. Gå in på länken och bekräfta att jag har rätt för jag har nämligen inte sett det nån annanstans. Men ska hålla utkik, hjälp mig gärna dock.

Och tills dess, lyssna på hennes radio.

torsdag, januari 04, 2007

After work 12:e januari

Härligt med ett nytt år och nya möjligheter. Nästa fredag tycker Andrea och jag att det är dags för en after work tillsammans med de TS-kollegor som är tillgängliga. Plats är ännu inte bestämd men meddelas senare om intresse finns.

För övrigt har julen förgyllts av min(och föralldel även barnens) underbara julklapp; ett playstation med tillhörande Singstar. Oj, det var länge sen jag uppskattade en julklapp så mycket. Siktar nu in mig på dansmatta och möjligtvis ett guitar hero.