tisdag, mars 27, 2007

The Big Kahuna's daughter

nu star kandisspottingarna som spon i backen. Det ar knappt att man tror sina ogon. En knapp vecka efter att jag sag Tony Soprano in the flesh rakade jag befinna mig pa samma klubb som hans tv-dotter i lordags natt. Hon var uppenbarligen ute o festade och hade pa sig en kort, vid svart-vit rutig kjol och ett vitt linne och sag faktiskt lite halvsunkig ut. hon stod upp pa en soffa vid vaggen och typ dansade/viftade med armarna. Tyckte nog sjalv att hon sag ganska cool ut, men jag vet inte riktigt om jag haller med...

som en bisak kan namnas att detta stalle uppenbarligen sket i rokforbudet som ju rader. Alla rokte darinne! det ar lustigt hur man vant sig pa anda ganska kort tid att det ska va rokfritt. det var faktiskt storande med sa mkt rok och jag tog tom en dusch nar jag kom hem innan jag gick o la mig for att fa bort rokstanken.

Sa gar det till i NYC, barn.

torsdag, mars 22, 2007

TS-utgång!

Kan det vara möjligt att vi lyckas samla de fyra som är kvar i stan till en utgång på lördag!!?? Ryktet säger mig det, och det vore ju verkligen SKOJ! Hade varit trevligt att bjuda hem er till mitt nya plejs innan, men B:s föräldrar är här i helgen så det vore inte helt lyckat tror jag...
Ska vi gå ut och äta någonstans, eller är det parteey direkt?

måndag, mars 19, 2007

The Big Kahuna

Ojojoj - igar nar jag var och brunchade i Tribeca gled ingen mindre an James Gandolfini igenom lokalen och gick o satte sig igen vid sitt bord (tyvarr i en annan del av lokalen sa jag sag honom inte igen sen). Enligt Martin sag jag ut som att jag holl pa satta hela mitt vattenglas och alla isbitar i halsen nar jag sag honom. Kom liksom helt av mig i min konversation med Asa nar denna oerhort tillfredsstallande kandisspotting gled forbi:)

måndag, mars 05, 2007

Rapport från fredagen...

Kalk och Andrea var alltså på besök i fredags och döm om min förvåning när de förutom det sedvanliga presentkortet även inhandlat ett spel till mitt singstar. Blev(som den nörd jag numer insett att jag är) så otroligt glad att jag råkade skrika högt av lycka. Tack även till er andra från den strålande presenten.

Andrea visade sig till Kalks och min förtvivlan vara grym!!! Hon dominerade framtill 12 då en mindre svacka upstod.

Framåt småtimmarna kom Kalk (enligt den gamla vanliga TS-vanan) på en ny regel som innebar att allt utom texten skulle vara gömt under en filt... Blev inte fullt så effektfullt men omväxling förnöjer. Jag är redan laddad för nästa gång!

Vilken spelning!!!

En otroligt begåvad tjej måste jag säga, en grym konsert!