måndag, augusti 27, 2007

TS-middagar

Då Up ska stå för nästa middag så känns det som att det kommer att dröja ett tag, jag hoppar alltså resolut över henne och bjuder in till middag hos mig där MO sköter aktivitet. Efter mig är det Anki som kör middag och sedan UF, det vore väl kul om vi kan trycka in i alla fall två under hösten.

Förslag på datum:
fredag 14 sep, lördag 15 sep, fredag 21 sep, lördag 22 sep, fredag 28 sep, lördag 29 sep

fredag, augusti 24, 2007

cashan riskerar att gro igen... 2

Vi har just nu 57000kr på kontot, plus det Anki ska in med och minus det up betalat för mycket. Jag tycker att vi alla anger 5st resmål vi kan tänka oss i höst - så att vi kan komma någon vart i att bestämma vad som ska hända (och observera att jag här tar för givet att vi klarar av att bestämma oss, boka, få ledigt och faktiskt åka! ; ).´

Katarina
Prag
Rom
Barcelona
Portugal
Island
Maria
Reykjavik
Paris
Wien
Berlin
Dublin
Andrea
Reykjavik
Berlin
Malta
Dublin
Pisa
Kalk
Portugal
Rom
Barcelona
Paris
Nice
Ullis
Rom
Reykjavik
Florens
Milano
Trondheim
Anki
Hm...
Hm...
Hm...
Hm...
Hm...

tisdag, augusti 21, 2007

cashan riskerar att gro igen...

tycker att det börjar bli dags att bränna lite ur cashan nu. vi har ju pratat lite löst om att det vore enklare att hitta en plats och ett datum som passar alla om vi tar oss en kortare tur, en weekend eller nåt. dels för att vi inte blir bundna till skollov och dels för att det inte är så asigt avgörande om det blir ett ställe som någon inte har så högt på sin lista.(exempel: alla vill åka till thailand utom maria, vi bränner hela budgeten och maria får vänta i 5 år tills nästa gång det är dags)

för min del skulle det gärna få bli så snart som möjligt, någon gång under hösten. förutsatt att inegn tycker att oktober-november-december är månader som man hellre passar på att avnjuta i sverige och att hösten innehåller så mkt roligt och spännande i alla fall.

det kanske blir sent m en sol och bad resa men det kan säkert vara schysst att göra nåt annat också.

jag kan inte vara med på torsdag men om ni blir några stycken så kan ni väl ta upp frågan under kvällen och annars så kan vi ta det här eller mail(så kan även up vara med).

måndag, augusti 20, 2007

Hur gick det i fredags?

Nu börjar jag på ny kula och vill gärna ha lite info om hur det gick i fredags på allsång / karaoke på debaser?!

onsdag, augusti 15, 2007

uf på ingång

För säkerhets skull bloggar jag också om middag nästa torsdag. (Har även mailat). Hoppas vi kan ses nästa torsdag och äta lite, dricka lite och ha skoj med team skoj. Provar att skicka en bild också. är myckö nöjd med min nya uppkoppling.

tisdag, augusti 14, 2007

Allsång Debaser - sista chansen på fredag!

Hörde ryktas att den sista allsången på Debaser äger rum på fredag. Vore grymt kul att gå dit. Vi har besök av Jennie m familj men OM jag lyckas sälja in idén för Mange att det vore ett bra upplägg att Jennie och jag går dit, så ska jag sen hårdpreparera Jennie. Säg till om ni vill hänga med och om jag misslyckas m min pitch där hemma så hoppas jag att de som kan går dit och sen rapporterar hur kul det var till mig.

För övrigt känns det oerhört kul att vara tillbaka på jobbet efter 5 veckors ledighet. Eh...

lördag, augusti 04, 2007

Nu har det varit tyst alltför länge...

Jag tror att Andrea måste ta en repris på hur man ställer in så att man får ett meddelande när någon lagt in en kommentar här. Annars kommer väl typ ingen att läsa detta inlägg... Jag ser i alla fram fram emot att få träffa hela TS snart igen (och framförallt skratta härligt så klart) UP och UF på ingång till Sholm runt den 8 aug om jag inte har helt fel? TS middag? tors, fre, lör? Jag kollade listan, om den fortfarande gäller som den står? och det är UF på aktivitet och EM på middag... Eller så kan vi skita i listan och komma hem till mig, känns som att jag inte haft besök av TS på mkt länge ;)