tisdag, september 06, 2005

Imorgon spelar Jeanette på Fashing

Det här är ju nåt som TS helt klart borde gått på. Sorry att jag poppar in det så sent, eftersom jag själv inte kan gå (jobbar på Metro) så tänkte jag inte på att tipsa er. Som vanligt: klicka på rubriken.

Hon spelar säkert igen dock, nån kanske är intresserad av att gå då?

4 Comments:

Blogger Mr. Energy Drink said...

Writing Semantic Markup
The biggest and most welcome change on the Web in the last five years has been the astronomical growth of Web feeds: XML files containing a snapshot of a Web site's newest content that saves readers a ...
Could you could handle more energy to get through your day? Please have a look at my site about nutritional supplements...

tisdag, september 06, 2005 5:29:00 em  
Blogger M said...

Vad är detta? Låter som om en beskrivning av RSS som jag ägnat mina senaste veckor åt... Har du bjudit in ytterligare personer att blogga AS, eller är det möjligtvis UF som kallar sig Mr Energydrink?

tisdag, september 06, 2005 5:40:00 em  
Blogger Andrea said...

ovan är spam-comments, har sett det på en annan blogg. jag försöker deleta den, verkar inte funka så där jättebra. man kan undvika blogg spam genom att införa ett steg till kommentarsprocessen, om vi får mycket spam kanske vi får göra det. annars är det ju bara att ignorera.

onsdag, september 07, 2005 9:42:00 fm  
Blogger K said...

Jag tror att det är UFs alterego!

fredag, september 09, 2005 2:46:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home