tisdag, november 20, 2007

Lite kort från Wien och lite kick.ass kash

Die karten bist im baklängesordnung gehamnet... JAA WOLL! Der sind uberschöne damen im Vienna diesen helg. och så till ngt helt annat: Up ska du börja sätta in i dec igen? Andrea ska ge 1260 till Up för fickpengar, jag förslår att Kalk hoppar över en månadsinsättning som plåster på såren för nykterhet. Anki ska sätta in ca 5500 (har dragit bort utlägg i Wien), men jag snackar med datailliteraten på telefon om detta. Jag har frågat UF om hon vill ta över som kassör o hon sa ja om hon har förtroend, händer typ i januari då... jobbar med mer detaljerad sammanställning som kommer snaro, hepp!


4 Comments:

Blogger em said...

Fantastiskt bra jobbat Kejt, är myckö, myckö imponerad, dels över dina tysakunskaper:), men framför allt ditt ordnings- och ekonomisinne!! Du måste vara lärare?? Det känns struligt att hoppa över en stående inbetalning, jag får väl ta igen med råge om nåt år eller så...
Självklart har även Ullis mitt fulla förtroende när det gäller att bli kassör i TS.

onsdag, november 21, 2007 4:32:00 em  
Blogger Andrea said...

Verkligen skitfint, Kate! kul att se bilder sa snart! Kanns ganska avlagset med sno har i Bangkok... Vadret ar perfekt, varmt men inte tokfuktigt! Vi ar jet laggade forstas, sover till 12 pa dagen och spattar runt till midnatt.

Jag for over pengar till UP sa snart jag kommer hem.

torsdag, november 22, 2007 3:14:00 em  
Blogger up said...

hej alla!

Jattekul att se bilder, onskar att jag kunnat vara dar, verkar ha varit en toppenresa. Jag borjar satta in i december igen, hur mkt ar det nu, 200 el 300?

söndag, november 25, 2007 3:27:00 em  
Blogger M said...

hej, ja verkligen jättekul att se de fina bilderna! sen vill jag säga att jag funderar på att starta någon slags grupp som är emot glassbilen den här tiden på året. helt sjukt onödigt, vem fan går ut och köper glass när det är helt mörkt, iskallt och jävligt? jag avsätter gärna en summa till fördel för koldioxodutsläppen vid flygningarna. så kejt eller uf(litar på dig avseende övertagandet av ansvaret för cashan), satsa gärna min del av det till det ändamålet.

onsdag, november 28, 2007 9:28:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home