torsdag, september 08, 2005

Välkommen UF!

Äntligen har hon hittat hem! Härligt Ulrika. Vi firar din ankomst med en recension av en till dig närstående mans litterära ambitioner. Klicka på rubriken, UF. (alltså där det står Välkommen UF).

Sedan ser jag fram emot Ulrikas första inlägg. Ser även fram emot Kalks första inlägg.... Och kanske UP känner sig manad igen... Känns som om det mest är jag och Kejt som tycker till. Kom igen tjejer!

9 Comments:

Blogger Emily Santiago said...

A real enlightening blog. Don't stop now. I'm sure you'd be interested in How to buy & sell free software on interest free credit; pay whenever you want.

torsdag, september 08, 2005 11:39:00 fm  
Blogger Andrea said...

ovan är återigen spam, så strunta i det. ska nog ställa om bloggen så att bara vi kan kommentera, känns ju som om det är få andra än vi har något att säga här ändå.

torsdag, september 08, 2005 12:39:00 em  
Blogger uf said...

joddeladihooooo!!!!
Äntligen har jag lyckats penetrera detta fort knox. Hoppas jag....

Nu är jag alltså här så sätt igång att blogga lite!

Stackars Ganman blev sågad i svd.

torsdag, september 08, 2005 1:20:00 em  
Blogger uf said...

Det funkade! Tack Andrea för ovärderlig support!!
Lyckades också tömma mina cookies på egen hand.

Nästa torsdag (15/9) ska Johanna F tävla för Jämtland i Fröken Sverige tävling på Café Opera. Vill ni vara med när hon vinner? Hör av er, det kostar 100 kr.

torsdag, september 08, 2005 1:26:00 em  
Blogger Andrea said...

härligt UF, eller ska jag säga skrotis...?

för er som inte hört så startade UF helt sonika en egen blog som hon kallade teamskoj... antagligen tänkt som en konkurrent till Team Skoj... tyvärr var det inte så många som hittade till hennes blogg så nu har hon joinat oss här istället.

ja, det var trist för Jens, har inte läst några andra recentioner, man kan ju hoppas att det här var en surkart. Det är ju rätt så konservativt här på SvD så det är ju ingen överraskning att dokusåpe-roman inte föll i smaken.

torsdag, september 08, 2005 1:32:00 em  
Blogger em said...

Vadå "ser även fram emot Kalks första inlägg" Andrea??? Jag har gjort massa inlägg på olika ställen. Syns inte dom????!!!!

torsdag, september 08, 2005 3:22:00 em  
Blogger Andrea said...

Nja, i mitt bloggspråk då rå... (tänk dig en schysst lärarröst...) så är ett inlägg något man skriver i själva bloggen. Typ "se det här!" eller "kolla in den här sajten".

Kommentarer är det vi gör just nu, dvs kommenterar det nåt skrev i sitt inlägg. Kommentarerna brukar iofs snabbt glida in på annat än det som står i inlägget...

Jag menar bara att det vore kul att se inlägg från alla! Men kommentarerna är ju egentligen lika roliga. Dock får man ju inga länkar eller bilder i dom...

torsdag, september 08, 2005 4:57:00 em  
Blogger K said...

Den schyssta lärarrösten ekar fortfarande i mitt huvud...

fredag, september 09, 2005 2:50:00 em  
Blogger em said...

AHA! Då fattar jag! Tack för den utmärkta undervisningen! Hävdade för övrigt igår i datasalen (när en kollega kommenterade att jag bloggade) att det var i pedagogiskt syft, för att hänga med i vad dagens skolbarn gör... Eh?
Ska nu försöka göra ett inlägg.

fredag, september 09, 2005 3:02:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home