tisdag, februari 28, 2006

ni kan kalla mig vaktis

Idag har jag installerat en espressobryggare på mitt kontor. Känns inte riktigt som att det ryms inom min arbetsbeskrivning...

6 Comments:

Blogger M said...

MEN VIKER MIG!!! hur i hela fridens dagar kom det sig att det blev just du som gjorde det? Trivs du bra på ditt nya jobb?

tisdag, februari 28, 2006 10:04:00 em  
Blogger up said...

Ja du, just den frågan ställde jag mig också: hur i hela friden hamnade det här på mig?!? Visst sörru, jag trivs som fan. snart ska jag få en skåpbil som det står kaffeknappen på och med den ska jag åka runt till olika kontor i vår stad och läsa av vattenhårdhet och installera kaffemaskiner. Jag antar att det är ngn som har gjort bedömningen att jag är mer lämpad mer för det här än mer intellektuellt arbete...

onsdag, mars 01, 2006 9:19:00 fm  
Blogger M said...

Gapskrattar!!! Eftersom att jag numer lägger en del tid på rekrytering av kreti och pleti tänkte jag kolla om du ville komma förbi och kolla av vår kaffemaskin? Behöver den fixad efter lunch, ok? Tänk på att det är snömodd så kör försiktigt. Är skåpbilen 4-hjulsdriven förresten?

onsdag, mars 01, 2006 10:48:00 fm  
Blogger up said...

Perfekt! jag åtar mig givetvis uppdraget. Om jag sköter mig hos er i eftermiddag med kaffemaskinservice har jag helt plötsligt två fasta kunder fixade. jag kommer bada i pengar snart. Tyvärr ingen 4-hjulsdrift - det är snålheten som bedrar visheten här. Överdrev lite när jag sa skåpbil, det är egentligen en gammal folkabuss som vi kommit över billigt från några hippies som kört runt den i Goa och sålt spetsat nan-bröd genom bakluckan. Den håller väl iaf några dagar till. Men, som sagt, om jag får ett kontrakt hos er kanske jag får råd att uppgradera mitt transportmedel.

onsdag, mars 01, 2006 10:49:00 fm  
Blogger M said...

Absolut visa vad du går för så ser vi över möjligheterna. Är det Andrea som varit ansvarig för försäljningen av bilen?

onsdag, mars 01, 2006 1:13:00 em  
Blogger up said...

nej det var Spec som gick i god för den här bilen men nu börjar jag bli lite tveksam om han inte har lurat mig ändå...

onsdag, mars 01, 2006 1:27:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home