onsdag, oktober 11, 2006

Dodens cirkel

Man tar en kortlek och lagger ut korten upp och ned i en cirkel, sedan turas man om att ta ett kort tills kortleken ar slut.

2-5 = den som tagit kortet ska dricka under motsvarande antal sekunder.

6-10 = den som tagit kortet far dela ut motsvarande antal sekunder till sig sjalv eller dom andra spelarna, man kan dela upp sekunderna och tex ge 2=2=2 till tre olika personer for en sexa.

Knekt = den som dragit kortet sager ett ord och sedan ska alla i turordning rimma pa det ordet, den forsta att misslyckas dricker.

Dam = den som dragit kortet staller en fraga till valfri medspelare, den personen far inte svara utan ska blixtsnabbt stalla en ny fraga till en annan medspelare. Man far inte svara, inte stalla samma fraga tva ganger, inte fraga tillbaka till den person man fatt en fraga av. Den forsta att misslyckas dricker.

Kung = den som dragit kortet sager en kategori och ett exempal ur kategorin, sedan ska alla i turordning saga nya exempel ur kategorin. Ex: lander - rakna upp olika lander. Den forsta att misslyckas dricker.

Ess = Alla dricker 4 sekunder.

Lycka till!
ps varken bluffpoker eller djurleken foll mina medvolontarer i smaken, bara TS kan pa allvar uppskatta livets goda...

2 Comments:

Blogger em said...

I lööööv new games!!! Blir genast sugen att testa. Vet dock ej om det kommer att falla Björsas föräldrar i smaken...

torsdag, oktober 12, 2006 11:51:00 fm  
Blogger M said...

Perfekt att du åker runt i världen och samlar in lite nya TS-spel kejt. I maj kanske vi får du visa oss live hur det funkar.

söndag, oktober 15, 2006 9:34:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home