måndag, mars 19, 2007

The Big Kahuna

Ojojoj - igar nar jag var och brunchade i Tribeca gled ingen mindre an James Gandolfini igenom lokalen och gick o satte sig igen vid sitt bord (tyvarr i en annan del av lokalen sa jag sag honom inte igen sen). Enligt Martin sag jag ut som att jag holl pa satta hela mitt vattenglas och alla isbitar i halsen nar jag sag honom. Kom liksom helt av mig i min konversation med Asa nar denna oerhort tillfredsstallande kandisspotting gled forbi:)

2 Comments:

Blogger em said...

Ascoolt!!! Såg han lika grym ut i verkligheten? Ogillar hans ögon, ser halvslutna och farliga ut.
Min senaste kändisspaning är mkt exotisk: Fredrik Bergling (tror han heter så)i Solna centrum härom dagen. Tror han hade Hjärnkontoret för massa år sedan. Om jag inte minns helt fel är det mest spännande med detta att han började snacka med mig på Norrlands en gång...
För övrigt verkar jag inte särskilt popppis. Fick ett mail från "Stay friends", typ KLassträffen?, om att jag kunde kolla hur populär jag var bland de som registrerat sig i min årgång. Jag hade plats 35, av....36. Viker mig som tusan åt detta just nu!!

tisdag, mars 20, 2007 11:47:00 fm  
Blogger kejt said...

Viker mig som tusan ocksa, och haller helt med COOL spotting. Onskar att jag kunde komma med ngt liknande men inga kandisar har... Saknar TS sa in i bomben i alla fall. Stor kram (har lagt in lite nya kort om ni vill se)

söndag, mars 25, 2007 8:00:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home