fredag, februari 23, 2007

Vi har köpt hus!!!!


Efter en helt sjuk vecka så har vi äntligen fått vårt hus. Har varit en grymt långdragen process m 4 inblandade där ingen gett sig. När vi igår legat högst i ett dygn pressade vi på att vi ville skriva. Då visar det sig att det kommit in ytterligare en intressent som skulle lämna besked kl 7. När mäklaren meddelade att vi skulle få det men att vi inte kunde skriva förräns på morgonen började vi ändå hoppas. Hela kvällen och morgonen har vi varit nervösa över att ngt skulle ske och idag när vi slutligen träffades och skrev på så visade det sig att en av de andra budgivarna hade sent igår kväll upprört ringt upp säljaren och bjudit över oss. Som tur är valde hon i alla fall att sälja till oss så nu kan vi äntligen pusta ut. Huset ligger i Saltsjö Duvnäs och vi flyttar in vid Valborg. Nu ska jag hämta barnen och dra till tåget!

2 Comments:

Blogger em said...

Så otroligt skoj att ni fick det!!! Kan tänka mig att det var en rejäl nervpärs innan... Stort grattis! Huset ser superfint ut, älskar verkligen den där stilen på hus! Mkt nyfiken på hur det ser ut inuti, ligger huset kvar på Hemnet?

Blir dock lite fundersam på att ni väljer att flytta när vi kommer närmare er... hmmm...:)

fredag, februari 23, 2007 12:58:00 em  
Blogger up said...

http://www.erikolsson.se/Pages/ViewObject.aspx?id=529&object=1260

ja, askul verkligen med huset - stort grattis! forhoppningsvis funkar det fortfarande att se bilderna med ovan lank.

jag njuter av Last Waltz och ser fram emot helgen, det blir nog ganska lugnt, men ska nog traffa en gammal kollega till Maria ikvall som ar i stan och vi ska diskutera "all things Maria" sa det kan bli en intressant kvall. Trevlig helg och kramar till alla!

fredag, februari 23, 2007 6:47:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home