fredag, maj 11, 2007

uber trendiga Stockholmare

Hej igen!

Har kanske namnt for vissa av er forut en blog som heter The Sartorialist, som ar en kille som gar runt i (oftast) New York och tar kort pa folk som han tycker har snygga klader. Ganska kul faktiskt, man far se lite alla mojliga stilar. Hursomhelst, han ar aven ute o reser ibland och har nu senast varit i Stockholm coh om ni foljer rubrikslanken kan ni fa se vilka trendkansliga stockholmare han fastnade for.

5 Comments:

Blogger kejt said...

Ja, hela Götgatan känns som en catwalk... cool att se alla kort - önskar att jag hade en lika schysst stil som vissa av personerna fotade. Fick mig en liten sur kommentar från mamma i dag för att jag är nästan 40 år och har converse.

fredag, maj 11, 2007 5:03:00 em  
Blogger Andrea said...

Brukar ni på UWS dissa de på UES? Eller kanske ni har mer beef med Meatpacking-borna?

lördag, maj 12, 2007 3:04:00 em  
Blogger Andrea said...

Jag planerar för övrigt att ta igen alla år jag levde utan ett par Converse, dvs 35 år, och bära dessa superdojjor tills jag är 70. Kan du hälsa Mona det?

lördag, maj 12, 2007 3:06:00 em  
Blogger em said...

Då hoppas jag att du, liksom jag, shoppade loss på Stadium i fredags. Det var ju rena rea-priset på Con´s vetja! Själv köpte jag gula, känns inte helt 35...

måndag, maj 14, 2007 9:49:00 fm  
Blogger M said...

Och jag som dragit omkring i de där skorna år ut och år in älskar att man plötsligt inte uppfattas som en slafs utan som lite trendig.(vissa genomskådar mig men lurar i alla fall de som inte känner mig) Jag ångrar också att jag inte köpte de som beiga(?) på gränsen till gula, kanske kan beställa ett par såna med dig UP? Jag som missade rean på Stadium...

tisdag, maj 15, 2007 10:30:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home