torsdag, april 05, 2007

Ingen kandis...

...men en hel del sol och varme. Ar nu i Mocambique, for er som aldrig laser MIN blogg; fa kommentarer dar nu pa slutet :(
Langtar hem och saknar er all mycket. Har hort lite rykten om en TS-resa till varen - mkt bra id'e!! Jobba pa det!

2 Comments:

Blogger M said...

Allvarligt talat, jag dör av äckelkänsla när jag såg den där förjävligt snuskiga scorpionspindeln. Jag fattar inte att du överlevt det här Kejt.

Det ska i alal fall bli så himla kul när du kommer hem! Välkommen att bo hos oss.

Puss och kram

onsdag, april 11, 2007 5:18:00 em  
Blogger kejt said...

Mitt sista boende slar dock alla rekord! Har haft en groda, flera moss (som atit pa lappglans och tval bla) och kackerlackor och en dorr som inte gick att stanga ens, an mindre lasa. Men eftersom jag umgatts med en spirituell person (Francine fran sydafrika) sa har jag nu fatt lara mig att det bara ar nar man ar i obalans som man far saker stulna. Ni kan ju tanka er hur skeptiska jag har fatt oppna mig for nya idéer med en san kompis 1,5 vecka! En annan tjen vaknade med en RATTA pa kudden, jag hade dott pa flacken! Men lite far hon val skylla sig sjalv som som med kakor bredvid kudden.... Annars har jag haft sa otroligt mycket roligt de sista veckorna i Mocambique. Har taguit dykarcert igen, har festat otroligt mycket och traffat manga trevliga personer! Men nu langtar jag hem. Maputo i tva natter, sedan Jo-burg tre natter och sa flyg hem.

onsdag, april 25, 2007 3:38:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home