tisdag, augusti 21, 2007

cashan riskerar att gro igen...

tycker att det börjar bli dags att bränna lite ur cashan nu. vi har ju pratat lite löst om att det vore enklare att hitta en plats och ett datum som passar alla om vi tar oss en kortare tur, en weekend eller nåt. dels för att vi inte blir bundna till skollov och dels för att det inte är så asigt avgörande om det blir ett ställe som någon inte har så högt på sin lista.(exempel: alla vill åka till thailand utom maria, vi bränner hela budgeten och maria får vänta i 5 år tills nästa gång det är dags)

för min del skulle det gärna få bli så snart som möjligt, någon gång under hösten. förutsatt att inegn tycker att oktober-november-december är månader som man hellre passar på att avnjuta i sverige och att hösten innehåller så mkt roligt och spännande i alla fall.

det kanske blir sent m en sol och bad resa men det kan säkert vara schysst att göra nåt annat också.

jag kan inte vara med på torsdag men om ni blir några stycken så kan ni väl ta upp frågan under kvällen och annars så kan vi ta det här eller mail(så kan även up vara med).

3 Comments:

Blogger Andrea said...

läser inte UP bloggen?

onsdag, augusti 22, 2007 2:15:00 em  
Blogger uf said...

Vi får ta upp frågan.

onsdag, augusti 22, 2007 9:25:00 em  
Blogger M said...

jo menade att up kan vara med både här och mail dock inte om det diskuteras ikväll. ett förslag som ni kan ta upp ikväll är island, det är ju typ halvvägs för oss och up och något jag gärna skulle besöka.

torsdag, augusti 23, 2007 1:10:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home