måndag, januari 23, 2006

Tack!!!

Oootroligt najs i lördags, tusen tack för strålande sånginsatser, ni var alla verkligen näst bäst!

UP och jag gick vidare till McDonalds och blev påkrängda varsitt QP-meal x-lars för 65, tydligen den enda storlek som säljs nattetid numer. Vi hade tyvärr inga problem att få i oss det.

På fredag har Kejt och jag bokat in ett biobesök så de som känner sig sugna på film kan haka på!

Fortsatt trevlig vecka!

6 Comments:

Blogger up said...

näst bäst - det får man ju tacka för... Allra sämst kan ha varit när UF och jag på Kejts begäran rev av Girl, you'll be a woman soon...

Jo det kändes ju tydligt att efter ett rejält buffé-svull var ytterligare en middag av modell större precis vad man behövde där på natten...

Jag tyckte iaf att det var kul att sjunga karaoke (ser nu fram emot när Anki ska bjuda hem oss på en karaokekväll) och att East var ett fall framåt, bra musik (särskilt i den lilla baren) och kul att se lite annat folk än på gamla O-baren. Känns som att det var lite mindre brattigt på East.

måndag, januari 23, 2006 1:15:00 em  
Blogger M said...

Viker mig som fan åt hur otroligt okaraokeaktig den låten är. Ankis och min insats av A little bit of Monica...var ju inte mycket mer att skryta över. Inte mitt eget bidrag i alla fall...en dyster, högst sporadisk mumlande mollstämma.

måndag, januari 23, 2006 2:44:00 em  
Blogger em said...

SYMFONIIIII!
Tusen tack för i lördags Loa!

måndag, januari 23, 2006 2:59:00 em  
Blogger M said...

Ja jävlar, det räckte ju inte med en gång heller, fantastiskt fult + att det blev någon slags pratversion pga att man alltid tappat intresset för den halvvägs in i låten och helt enkelt inte hört mer??!

måndag, januari 23, 2006 8:59:00 em  
Blogger up said...

viker mig! Hade lyckats förtränga alla versioner av Symfonin som vi rev av. Har aldrig tänkt på det förut men det är ju en helt galen text.

jävligt typiskt också att vårt paradnummer Dancing Queen inte funkade - undrar om det är universum som försöker säga oss någonting...

tisdag, januari 24, 2006 9:32:00 fm  
Blogger uf said...

Tack för en trevlig och annorlunda födelsedagsfest. Kejt, nu är det din tur...

tisdag, januari 24, 2006 4:55:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home