tisdag, mars 18, 2008

veckoblog...

Hej igen! Kul att det varit lite fart igen nu pa bloggen. Jag lyckades val inte riktigt uppfylla det har med veckoblog, savida man inte med det menar att man bloggar en gang i veckan... Hursomhelst, jag kan ju avsluta idag nu da coh sen ar det upp till ngn frivillig att ta over.

Det blev faktiskt lite mer aktivitet framat helgen, vilket var skont. Alltid harligt att se att man inte ar helt forsoffad och forsload. Ute pa drink + sushimiddag fredag. Hyrde bil over helgen och akte till en outlet i lordags som faktiskt har en del riktigt bra grejer. Alla mojliga affarer dar, fran lyxgrejer som Yves Saint Laurent, Dior etc till the Gap. Kopte nagra skor och en klanning infor sommaren och nya jeans. Helt slut lordag kvall efter en heldagsshopping och somande tidigt i soffan. Sondag halsade vi pa en kompis till M som ar gravid och med 2,5 manader kvar har blivit inlagd pa sjukhus och beordrad att ligga till sangs, eftersom hon hade borjat oppna sig redan. Verkar jobbigt att behova ligga i sangen i 2,5 manader, men vad kan man gora... Sen middag i china town med ett annat par. Ikvall ar det tankt att vi ska ga ut och ata med dem igen pa ett steakhouse, han fyller ar. Mmm, kott... Springbreak den har veckan = ingen skola = nice.

Nya sexskandaler pa tv imorse, moralpaniken har i landet vet inga granser.

En spannande update fran sallskapslivet i Ostersund, med lite kanda personer i vimlet, bjuds om man klickar pa lanken i rubriken:)

Sa, vem tar nu over?

kram

2 Comments:

Blogger em said...

Åh, vad kul med shopping!!! Jag var också på en outlet i helgen. I Vingåker... Inte riktigt samma klass, men B lyckades hitta många Whipping Floyd T-shirts så han blev glad. Själv hade jag inte så mycket att titta på, provade några stora klänningar, men såg mest ut som ett hus. Köpte en väska som tröst! Apro på shopping och kläder; har du sett Sex and the city-filmen UP? Den har inte haft premiär här ännu. Tänkte bara kolla om den är sevärd.

Låter asjobbigt att ligga ner i 2,5månader, hoppas verkligen att slippa den erfarenheten av graviditet!! Står upprätt än så länge i af.

onsdag, mars 19, 2008 6:17:00 em  
Blogger up said...

Vaskor ar perfekt, det kan man alltid shoppa, oavsett vilken storlek man drar...

Skont att hora att graviditeten flyter pa som det ska.

Sex and the City-filmen har premiar har 30:e maj. Planerar att se den sa fort jag bara kan:)

onsdag, mars 19, 2008 6:36:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home