måndag, oktober 10, 2005

måndag

Eftersom jag på fyra dagar fått en kommentar så drar jag slutsatsen att mina bloggar är jävligt tråkiga, förvånar mig inte ett skit, men jag ska i alla fall försöka hålla mig kort... Har rättat uppsatser, mailat en del, haft ett planeringsmöte och ett möte med min stressgrupp. Hade en rätt trevlig men kort lunch, lunchlåda. Efter jobbet promenad med Malin och nu kollar jag på Simpsons på Z-tv. Antar att ingen har lust att gå på bio på torsdag, Crash?

4 Comments:

Blogger Andrea said...

klart dom inte är trista! själv kan jag bara ursäkta mig med att jag helt enkelt inte surfat sedan i lördags. kom på att jag måste bjuda in Anki så idag var jag inne en sväng och gjorde just detta. Hoppas nu att Anki dyker upp snart som Contributor. det är den enda grej jag inte hittar i html-koden, hade tänkt ändra det till medlemmar men icke.

måndag, oktober 10, 2005 8:59:00 em  
Blogger M said...

Du, jag fick inte heller en massa kommentarer Kejt. Hur som helst, även om jag inte kommenterar så läser jag med intresse om det som händer i ditt liv.

tisdag, oktober 11, 2005 9:56:00 fm  
Blogger em said...

Läser också med stort intresse! Tycker just att det är det som varit så härligt, att få ta del av andras liv utan att själv behöva bidra så mycket...! Undra om jag kommer att tycka det när det är min tur att blogga också...? Har redan sedan Crash, rekommenderar den verkligen!!

tisdag, oktober 11, 2005 12:01:00 em  
Blogger uf said...

Jag läser också med stort intresse! Även om jag inte bekräftar med inlägg hela tiden...
Ska kolla vad crash är för film också, vill jag se den kan jag gå på torsdag.

TACK alla inblandade för en superkul TS-dag!!!!! Det var verkligen härligt att hänga på salong hela dagen. Nu vill jag ha en egen salong, frågan är bara vad jag ska erbjuda på salongen?

tisdag, oktober 11, 2005 12:38:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home