onsdag, november 16, 2005

doktorn kom bara halvvägs

Är det ngn som kan berätta hur Cityakuten slutade i måndags? Jag hann bara se halva, dvs fram till att Kovac höll det där smöriga hej då-talet till Carter. Hur gick det sen för alla sköna grunge-kids som var i det där huset som rasade samman? Vad hände med han som är chief resident eller vad det heter (den rödhårige)? Drog han bara därifrån?

2 Comments:

Blogger Andrea said...

jag tittade, dock lite halvhjärtat:

Alla läkare drog tillbaka jobbet och lämnade Carter med nån fet snubbe som han inte ens kände, dom tittade på diabilder från "gamla avsnitt". Sedan tog han hand om en sista patient som visade sig vara en unge på 10 år som han hade hjälpt till att förlösa 11 år tidigare på akuten. Det var såå fint... Sedan snackade han med dom "duktiga" ungo doktorerna (alltås inte gingerhead) om ett brev som Mark Greene hade fått honom att skriva till sig själv när han var intern. Och allt var bara såååååå fint.

(märks kanske att jag inte var så impad)

Abby utförde nån sorts avancerad och ganska äcklig förlossningsgreja och räddade babyn, under Kovac sena överseende. Det var fint.

Rödhåriga doktorn dök upp när allt var över.

Kovacs nurse-flickväns unge rymde när hon sa att de aldrig skulle bo med hans pappa igen. Hon var orolig och hela avsnittet slutade med att de körde runt och letade och att ungen fick lift med en suspekt karl i en pickup... Mycket dåliga vibes.

onsdag, november 16, 2005 1:57:00 em  
Blogger up said...

tack andrea, förstod att jag kunde lita på dig. även om det verkar ha varit rejält smörigt är det ju lite trist ändå att missa Carters avskedsföreställning.

onsdag, november 16, 2005 2:09:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home