tisdag, september 27, 2005

ropen skalla - haute couture åt alla

jaha, igår var det måndag igen, alltid lika upplyftande... Jag gick så klart till jobbet som vanligt på morgonen. Var tvungen att vara på plats redan kl 8 så det kändes lite rushigt, men det gick bra. Hann ändå med att lösa en sudoku på morgonen. lugnt på jobbet så det finns egentligen inget att berätta från det. åt lunch med en tjej från Lindahl och fick lite skvaller därifrån.

Kom hem vid halvsju och gjorde mat och lyssnade på Mauro Scocco på P3 och löste dagens andra sudoku. I DI blir de tydligen svårare allteftersom veckan går. Gav även Vogue en andra chans och den var faktiskt lite bättre nu. Fanns en del intressant om film och böcker som gick att läsa. Bl a att det kommer en film på Everything is Illuminated med Elijah Wood i huvudrollen. Fick halvdan recension, men kan ändå vara intressant att se eftersom boken var bra. En artikel som kändes mindre relevant i ens eget liv är att couture-kläder är så himla dyra just nu. Jo, det har man ju märkt... jag har helt slutat köpa Chanel sedan den senaste prishöjningen.

Avslutade seinfeld-maratonet och somnade i soffan (känns som att det börjar bli en halvsunkig rutin). Väntar på nya dvd:s i form av Curb your Enthusiasm och Six Feet Under. Med lite tur kommer de ikväll så att jag kan inleda ett nytt maraton.

2 Comments:

Blogger Andrea said...

man skulle ju gärna låna nån dvd-box nån gång och kanske ha ett eget maraton.... har inte så mkt att erbjuda i utbyte. Groundhog Day eller Sense and Sensibility kanske?

tisdag, september 27, 2005 11:56:00 fm  
Blogger Andrea said...

Kejt, slutar spamma vår blogg! :-)

tisdag, september 27, 2005 3:22:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home