fredag, oktober 21, 2005

Luftfärd

Ja då var det då dags. Måste erkänna att jag varit lite nervös för att blottlägga mitt liv på det här sättet.
Idag ringde klockan 06.30 som vanligt. Som vanligt snoozade var 5:e minut fram till 07.00 vilket säkerligen driver mina grannar till vansinne eftersom väggarna är av papp. (Som även Uffe har sjungit om)
Snabb dusch och sen havregrynsgröt 2 min. i micron. Ätes med skivad banan och idag lyxade jag till det med lite honung eftersom det var fredag.
07.30 sätter jag mig på cykeln och rullar mot stan. Fick stanna vid varje trafikljus en lång stund (vågar ej fuska efter uppläxning av både plois och surgubbe). Därför tog färden nästan 30 minuter. Jag var arg på Karlavägen också, på en kärring som cyklade för sakta och på bil som nästan prejade in mig i parkerad bil. Sur gubbe som korsade vägen (inget överg. ställe) sa: Kör på mig då! För jag var inte beredd på att stanna. Andra morgnar brukar ha ett lägre blodtryck.

Jobbet flöt bra på fm. Vi var i Nobelparken (mycket fåglar - undrar om man ska vara rädd för fågelinfluensa??) En dam kom faktiskt fram och frågade om vi var oroliga. Tillbaka vid 11. En pappa hade lagat lax m potatis - jättegott. På em sladdade en pappa hit i en taxi för att lyfta upp mig i taket som han lovat sin dotter. Allt för att bevisa att han är den starkaste pappan. Detta resulterade i att ett barn grät när hans pappa kom för han trodde att hans pappa var starkast. Då blev jag ombedd av den pappan att säga till hans son att han var starkast. Han berättade även att han tränat karate i 10 år och började slå sig själv i magen med sin "järnhand" för att överbevisa mig.

Nu ska jag cykla hem i regnet. Imorgon ska jag lyssna på Daniel som tävlar på Vin o Sprit med sin egenhändigt skrivna snapsvisa. Han är en av tre finalister. Det ska bli snö och kallt så jag ser fram emot en helg inomhus.

PS
Torsdan kanske kommer på måndag.

4 Comments:

Blogger Andrea said...

Eftersom jag jobbade på Metro igår kunde jag redan då läsa om att Daniel tyvärr inte vann snaps-SM. Sången som vann var särdeles fånig.

måndag, oktober 24, 2005 3:06:00 em  
Blogger up said...

vek mig som fan åt historien om pappornas kraftmätning! man framstår som aningens suspekt när man sitter i kontorslandskap och helt plötsligt sitter o gapskrattar för sig själv...

Du börjar dock ligga ganska rejält efter nu UF, dags att lägga in några dagar snart!

tisdag, oktober 25, 2005 8:33:00 fm  
Blogger M said...

Ja, det känns lite fattigt att lägga in ett inlägg på 6 dagar...även om det var roligt så vore det intressant med ett till.

Är det Ankis tur nästa gång?

När ska vi ha nästa TS-middag? Det är väl du UF?

tisdag, oktober 25, 2005 10:59:00 fm  
Blogger Andrea said...

testing

onsdag, november 02, 2005 5:03:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home